DEMAKELAAR Bezorgt u meerwaarde

Aankoop

We kennen de regionale markt en kunnen u daarom optimaal begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe woning. We helpen u bij het vinden van de woning die aan uw wensen voldoet, we onderhandelen over de prijs en we begeleiden u door het hele aankoopproces.

Lees meer

Verkoop

Wilt u uw woning verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor persoonlijke en deskundige begeleiding. Wij begeleiden u waarbij u dat wilt en hoeveel u dat wilt en u betaald uiteraard alleen voor wat u krijgt.

Lees meer

Taxatie

Snel een deskundig NWWI taxatie rapport nodig? Wij als gecertificeerd VBO-makelaar en taxateur staan ingeschreven in het SCVM-register en staan als taxateur geregistreerd bij het NWWI.

Lees meer

Waar voelt ú zich thuis?

Mogen wij uw makelaar zijn? We leveren makelaarsdiensten op maat, neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! We komen graag bij u langs, ook 's avonds of in het weekend! 

DEMAKELAAR is uw persoonlijke makelaar in regio Wijchen. Wij begeleiden u graag bij het aan- of verkoopproces, van A tot Z. Wij zijn er om u te helpen de juiste woning te vinden of uw woning voor de beste prijs te verkopen.

Onze slogan "Waar voelt u zich thuis?" slaat niet alleen op uw toekomstige woning, maar ook op de makelaar die u kiest. Bij DEMAKELAAR staat persoonlijke aandacht centraal. Wij nemen de tijd om uw wensen en behoeften te leren kennen, zodat we u de best mogelijke service kunnen bieden.

Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek, zodat u kunt beslissen of DEMAKELAAR bij ú past!

Afspraak maken

Waar voelt ú zich thuis?

Uitgelicht

Medewerkers