Beschrijving

Ben jij als starter of student al enige tijd op zoek naar de juiste woonruimte in Nijmegen voor jezelf? Dan stopt wellicht hier jouw zoektocht... 
Wij nodigen je van harte uit om deze moderne studio met eigen privé balkon midden in het bruisende stadscentrum van Nijmegen te komen bezichtigen. Je kunt rekenen op een moderne woon/slaapkamer mét balkon, ruim keukenblok, slim ingedeelde studio, verzorgde en ruime badkamer. Deze studio is er een van zes die samen een woonvereniging vormen.

Er is een gezamelijke ruimte waar de wasmachine en droger staan, een gezamelijke CV ketel en in de kelder ligt de gezamelijke berging.

Bouwjaar: 2006, woonoppervlakte: 28,5 m² Loggia / balkon: 5,5 m2- 

De maandelijkse servicekosten bedragen € 170,28,- Dit is inclusief een voorschot op de energielasten en het waterverbruik, opstalverzekering, onderhoudskosten vanuit het VvE Meerjarenonderhoudsplan, verzekeringen en internet.

Omgeving 
Gelegen midden in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van supermarkten, gezellige terrasjes en winkels, uitgaansgelegenheden en openbaar vervoer.

Indeling

Begane grond 
Je stapt het appartementencomplex binnen op de begane grond bij “het MuZieum”, daar zijn ook de brievenbussen, het intercomsysteem en een grote entree ruimte met een ruime lift. Via de lift kom je verder naar de derde verdieping waar deze studio is gelegen.

Overige verdiepingen

Derde verdieping 
Je komt eerst binnen in de gemeenschappelijke gang van de woonvereniging, waaraan alle zes studio’s hun eigen voordeur hebben. 
De studio is modern en fris afgewerkt met een laminaat vloer en strak gestucte wanden. Aan je linkerhand bevindt zich een ruim keukenblok met een ingebouwde koelkast (2017) een combi magnetron (2017) en veel bergruimte. Vanuit de woon/slaapkamer is er een deur naar het balkon. Daar kun je heerlijk privé buiten zitten! De studio kent een speelse indeling.
Verder beschikt deze over een moderne en ruime badkamer. Deze is voorzien van een douche, toilet en een wastafel met meubel.

Samen met de eigenaren van de andere studio’s deel je een algemene ruimte aan het einde van de gang waar gekookt en gewassen kan worden. Ook is er een gezamelijke ruime berging in de kelder waarin het mogelijk is om je fiets te stallen.

Balkon

Vanuit de Studio heb je toegang tot je eigen privé balkon/loggia.

Bijzonderheden

ligging in centrum Nijmegen met al haar voorzieningen op loopafstand
- onderdeel van een woonvereniging, je koopt geen appartementsrecht maar een lidmaatchap van de woonvereniging, welke gezamenlijk (met 6 personen) eigenaar zijn van een appartementsrecht
- koper gebruikt de studio voor eigen bewoning
- verplicht lidmaatschap van de woonvereniging welke moet instemmen met de koper, dit maakt onderdeel uit van de procedure.
- Volledig geïsoleerd, energielabel A
- ligging in centrum Nijmegen met al haar voorzieningen op loopafstand


Kosten bijdrage VvE en woonvereniging : € 170,28 per maand

Kenmerken