Beschrijving

Op zoek naar een instapklare, moderne en zeer betaalbare woning in een fijne wijk? Deze hoekwoning is na de aankoop door de huidige eigenaar in 2015 volledig gemoderniseerd.
Hier kunt u dus direct wonen zonder veel te hoeven klussen! De moderne keuken en badkamer zijn al voor u geplaatst. De tuin is in 2016 helemaal up-to-date en onderhoudsvriendelijk aangelegd zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Al het schilderwerk binnen en buiten is recent gedaan. De wijk Abersland ligt op loopafstand van scholen en van winkelcentrum “Zuiderpoort” met supermarkt en diverse speciaalzaken. Ook het centrum van Wijchen met al haar voorzieningen ligt binnen enkele fietsminuten.

Hier zult u dus een heerlijk modern en comfortabel huis aan hebben!
We nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Bouwjaar 1987.
Inhoud 348 m3.
Woonoppervlak 106 m2.
Perceeloppervlak 161 m2.

Indeling

Entree: hal, meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer met open keuken. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze lichte keuken is voorzien van een donker kunststof aanrechtblad en van diverse inbouwapparatuur: een vaatwasser, RVS afzuigkap, koelkast, 5 pits gasfornuis met wokbrander en een combi-oven -magnetron. 
De entree en het toilet zijn afgewerkt met een moderne tegelvloer in antraciet kleur. De woon kamer en keuken zijn voorzien van een stucwerk wandafwerking en een moderne laminaat vloer. Vanuit de woonkamer is er toegang naar het gezellige terras in de achtertuin. De tuin is onderhoudsvriendelijk en sfeervol aangelegd, heeft meerdere terrassen en een eigen achterom.

Eerste verdieping

Overloop, 3 moderne en nette slaapkamers, een eigentijdse badkamer voorzien van wastafel met meubel, zwevend toilet, vloerverwarming, zwarte design radiator en een inloopdouche. Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking.

Tweede verdieping

Bereikbaar via een vaste trap, mooi afgewerkte, royale zolderruimte met dakraam. Hier bevinden zich tevens de CV-ketel en de witgoedaansluitingen, er is gemakkelijk een vierde slaapkamer te realiseren.

Tuin

Altijd een plekje in de zon! Sfeervol en modern aangelegd, onderhoudsvriendelijk. Stenen berging aan de voorzijde. Eigen achterom, gelegen op het Westen.

Bijzonderheden

Moderne keuken en badkamer  (beide 2015)
Schilderwerk binnen en buiten (2019 en 2021) 
Strakke en moderne tuinaanleg (2016)
Instapklaar

Kenmerken