Beschrijving

Vlakbij de rand van het Vormers bos, op een van de mooiste plekjes in de wijk aan een doodlopende straat gelegen nette en sfeervolle TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING met aangebouwde garage. 

Dit huis is de afgelopen jaren zowel aan de voorkant als de achterkant voorzien van een grote dakkapel waardoor op de verdiepingen veel extra woonruimte is gecreëerd. De woning heeft 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een fraai afgewerkte werkruimte met veel daglicht op de 2e verdieping. In 2013 zijn de badkamer en het toilet op de begane grond vernieuwd. Het keukenmeubel is in 2016 voorzien van nieuwe frontjes en gedeeltelijk van nieuwe apparatuur (koelkast, vaatwasser en combimagnetron). 

Indeling:
Begane grond: hal met toilet, meterkast, provisiekast en kast met CV-ketel, woonkamer met open keuken, aangebouwde garage; 
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer; 
Tweede verdieping: net afgewerkte werkruimte met aansluitingen wasmachine en wasdroger. 

Algemeen
Nagenoeg alle kozijnen zijn voorzien van HR++ glas. Op het voor- en achterdakvlak liggen (nauwelijks zichtbaar) in totaal 15 zonnepanelen. Het huis is hierdoor zo goed als elektra-neutraal. De zeer verzorgde achtertuin op het oosten met fraaie stenen erfafscheidingen en zonnescherm biedt een mooi uitzicht op de hoge bomen van het Vormers Bos. 

Bouwjaar 1989, woonoppervlak 110 m², aangebouwde garage 17 m², perceel 222 m². 
Op korte afstand van basisschool en winkels. Wijchen-centrum en NS-station bevinden op 5-10 minuten fietsen. 

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken