Beschrijving

Op zoek naar een moderne woning op een toplocatie met vrij uitzicht aan de achterzijde, garage, bijkeuken, eigen parkeerplek en 4 slaapkamers? Dan is hier uw kans! Deze woning verkeert in goede staat en is zeer rustig gelegen in een doodlopend straatje. De achterzijde grenst aan het gemeentelijk groen, en aan de voorzijde komt alleen bestemmingsverkeer. Veel privacy, rust, een gezellig straatje en een heerlijk familie huis, dat is wat de Geer 1221 onder andere te bieden heeft. En niet te vergeten een energielabel B. 

De keuken is gelegen aan de achterzijde, en van daaruit komt u in de bijkeuken en heeft u toegang tot de inpandige garage.

Vanuit de bijkeuken is er ook toegang tot de groene achtertuin met zeer veel privacy!. Hier zult u een heerlijk familie huis aan hebben net zoals de huidige bewoners dat ook hebben gehad! 

Maak gauw een afspraak voor een vrijbijvende bezichtiging en kom kijken in deze gezellige en uiterst  kindvriendelijke wijk “De Geer”.

Lagere school en kinderdagopvang op loopafstand. De middelbare school, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en de winkels van “Zuiderpoort”  of het gezellige centrum van Wijchen liggen allemaal op fietsafstand.

Indeling

Begane grond

Entree, meterkast, toilet met fonteintje. De moderne en sfeervolle woonkamer heeft veel lichtinval en is netjes afgewerkt. Onder de trap bevindt zich een ruime en praktische bergkast. De woonkamer is tuingericht, de schuifdeur biedt toegang naar het terras in de groene achtertuin. Daarnaast biedt de woonkamer plaats aan een sfeervolle zit- en eethoek. De woonkamer is voorzien van laminaat vloerafwerking. 

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de aangebouwde halfopen keuken. De vaatwasser is van Siemens (2018) de inductie kookplaat is van het merk AEG. Verder beschikt de keuken over veel berg- en werkruimte, uitzicht over de gezellige achtertuin en een ingebouwde koelkast, oven (Atag) en afzuigkap. 

Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken waar ook veel bergruimte is en waar er plaats is voor de wasmachine, royale koel/vrieskast en eventueel een droger. Van hieruit kan men naar zowel de garage als naar de sfeervolle achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop, 3 nette slaapkamers van resp. 12, 11 en 6M2. De twee grootste slaapkamers zijn beide voorzien van inbouwkasten. De lichte badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, toilet en wastafel met opbergmeubel.

Tweede verdieping

Bereikbaar via een vaste trap, royale zolderkamer met dakraam, deze kamer is eventueel als vierde slaapkamer te gebruiken.

Tuin

Sfeervolle en gezellige achtertuin met meerdere terrassen. Hier kunt u op verschillende plekken van de zon of schaduw genieten. Vrij uitzicht aan de achterzijde met veel groen. Houten berging. De achtertuin is toegankelijk vanuit de bijkeuken en vanuit de woonkamer. Eigen achterom.

Bijzonderheden

Keuken met inductiekookplaat
Veel bergruimte
4 slaapkamers
Tuin met meerdere terassen, eigen achterom, vrij uitzicht
Kindvriendelijke locatie en wijk
Schilderwerk buiten van 2020
CV ketel van 2020

Kenmerken