Beschrijving

Op zoek naar een zeer gewilde top locatie en veel gelijkvloerse ruimte? Dan is deze royale geschakelde bungalow wellicht uw toekomstige woning! Hier zet u letterlijk een paar passen en wandelt u direct een heerlijk “Rondje Wijchens Meer” of richting het gezellige centrum van Wijchen met al haar faciliteiten. 

De woning biedt door de royale aangebouwde tuinkamer verassend veel licht, leef- en werkruimte. 
De bungalow is in de loop der jaren gerenoveerd en gemoderniseerd en voorzien van al het comfort dat u mag verwachten, waaronder een leef keuken, 3 slaapkamers, modern sanitair, 20 stuks zonnepanelen, een gedeeltelijk vernieuwd en goed geïsoleerd dak en een inpandige garage. 

Bouwjaar: 1988. 
Inhoud: 500 m³ (incl. garage). 
Woonoppervlakte: 178 m² (excl. inpandige garage).
Perceeloppervlakte: 489 m². 

Deze riante bungalow biedt sfeer, privacy en comfort en heel veel mogelijkheden wat betreft gebruik en inrichting. U bent van harte uitgenodigd voor een bezichtiging!

Indeling

Entree/hal:
Via de met zorg aangelegde voortuin met oprit bereikt u de entree. U komt binnen in de hal met meterkast, zwevend modern toilet en een garderobehoek.

De sfeervolle, riante living aan de achterzijde is werkelijke een heerlijke lichte en  royale leefruimte. Uitkijkend op het groen van de sfeervolle achtertuin. De schuifpui zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Verder is de living voorzien van een open haard, convectorput en een lichte maple esdoornvloer, welke doorloopt in de eetkamer. 

De ruim opgezette leef keuken ligt aan de voorzijde van de woning. De moderne keuken is voorzien van diverse werkbladen, een kookeiland en veel bergruimte. Uiteraard voorzien van diverse inbouw apparatuur zoals een inductie kookplaat, koelkast, combimagnetron, vaatwasser en afzuigschouw.

Vanuit de living zijn tevens de slaapkamers en de badkamer bereikbaar. In de hal naar de slaapkamers en badkamer bevindt zich een praktische schuifwand / inbouwkast. De 3 slaapkamers zijn royaal bemeten en hebben allen toegang tot en uitzicht op de achtertuin. De ruime badkamer is voorzien van een dubbele wastafel,  zwevend toilet, ligbad en douche. 

De inpandige garage biedt zeer veel bergruimte, is voorzien van een op afstand bedienbare electrische roldeur. Tevens bevinden zich daar de aansluitingen voor wasmachine en droger.

Tuin

De sfeervolle achtertuin is onderhoudsvriendelijk, heeft meerdere terrassen om van de zon of schaduw te kunnen genieten, een houten tuinberging en biedt veel privacy. Parkeren op eigen terrein of in de garage.

Bijzonderheden

* Top locatie bij Wijchens Meer en centrum
* Royale en lichte living 
* 20 zonnepanelen
* Airco in woon- en slaapkamer.
* Alles gelijkvloers 
* Dak gedeeltelijk vernieuwd in 2003
* Merendeels rolluiken
* Tuin met grond water pomp
* 3 slaapkamers 
* Vloerverwarming in de keuken en badkamer
* electrische zonwering in de serre
* Moderne keuken en badkamer

Kenmerken